06-53577759 info@reisjewijs.nl

TCM en lifestyle

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een navigatiesysteem, maar wie eerst alleen met de kaart op pad ging, kwam wel eens op een kruispunt, waarbij het onduidelijk was welke richting te kiezen: links, rechts of toch rechtdoor?

Bij elke richting die gekozen kon worden was onbekend waar je uit kwam en dat zorgde vaak voor een hoop onzekerheid. Want: ging je wel de juiste kant op? Moest je toch niet halverwege omdraaien en weer terug naar het beginpunt?

Niet alleen op de weg, maar soms ook in het dagelijks leven ervaren we deze twijfel. Ga ik wel de juiste kant op? Is dit wel de richting die ik in wil, of wil ik juist eens iets heel anders? Maar hoe dan?

Vragen waar niet altijd zelf een antwoord op gevonden kan worden of waar je graag over zou willen sparren.

Reis je Wijs helpt
Daarbij kan Reis Je Wijs helpen. Daarbij komt niet een specifieke massage of oefening om de hoek kijken, maar juist een combinatie van massages, gesprekken, gerichte thuisopdrachten, meditatie en lichaamsoefeningen.

Na de intake zal duidelijk worden wat we gaan doen. Wellicht eerst een gesprek, dat afgesloten wordt met een ontspannen massage? Of juist eerst een massage, die wordt afgesloten met een aantal oefeningen?

Het kan allemaal, het gaat erom dat we een weg inslaan waarbij jij je prettig voelt. Daarmee bereik je het eerst je uiteindelijke bestemming.

Mocht het innerlijke ‘navigatiesysteem’ dan soms nog zorgen voor twijfel: naast de oefeningen en massages die tijdens een afspraak aan bod kunnen komen, kan ik je ook op weg helpen met oefeningen die thuis gedaan kunnen worden, of kan ik je een zelfmassage aanleren.

Zodat op ieder moment weer de richting bepaald kan worden.

Reis je wijs laat je graag kennis maken met de ontspannende werkingen van de hierboven beschreven handreikingen. Laat je inspireren, verrassen en bovenal je weer in balans voelen.

Lifestyle coaching

Op jou afgestemde mix van gesprek, massage, acupunctuur, acupressuur, voedingsadviezen gebaseerd op de vijfelementen, ontspannings methodieken en Qigong oefeningen

  • Direct toepasbaar
  • Ontspannen sfeer

Neem daarom nu contact op om een kennismakingsafspraak te maken. 

Nu doen:

Nieuws van Reis je Wijs